HTML

Reflektor Café

Reflektor Café - Rávilágítunk a hétköznapokra

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2011.02.23. 21:32 szMilan

Epic. First. Post.

Már megint egy új blog?   Igen! Már megint egy új blog!

Üdvözletem minden leendő olvasónknak, ez itt a Reflektor Café első posztja! A mai demokratikus világunkban elviekben bárki elmondhatja a véleményét, de van egy hely ahol ódákat is zenghetsz kedvenceidről, elküldhetsz akárkit a francba, ezerszer látott FAIL videókat oszthatsz meg büntetlenül és a filmek, zenék és flashjátékok tömkelegével fáraszthatod a népet, anélkül, hogy érdekelne, hogy ez érdekel-e valakit egyáltalán. Ez a hely a blog, ahol saját kis diktatúrádat úgy alakítod, ahogyan csak akarod. Ezennel mi is megnyitottuk eme világunkat a Reflektor Café-t. Ez az a hely ahova bármikor betérhetsz, olvashatod agymenéseinket, naprakészen távozhatsz a világ leglényegtelenebb híreivel, hallgathatod zenéinket, kritizálhatod kritikáinkat és így tovább. A lényeg, hogy látogasd az oldalt, mert még az is lehet, hogy pénzt is kaszálunk vele.

Hogy ez nektek miért jó?

Majd meglátjátok.

 

<<FATAL ERROR>>

<<NEW DICTATOR DETECTED>>

 

Most én, SzMilan puccsal elragadom a hatalmat. Én vagyok a másik szerkesztő. Tulajdonképp nem is vagyok annyira könyörtelen, sőt kimondottan barátságos. Az élre törő hatalmat ketten fogjuk megosztani egymás között, ami nem jelenti azt, hogy néha ne húznánk le egymás kritikáját és ne utálnánk ki egymást az oldalról. Tengernyi hülyeség és érdekesség fog napvilágot látni a kedvenc Kávézónkban; reméljük, hogy nem bánjátok, hogy rátok akarjuk tukmálni a hülyeségeinket. Vagyis nekünk mindegy, hogy bánjátok vagy sem, mert nem fogunk kímélni senkit és semmit. Szeretnék pár szót szolni a designról. Meg kell, hogy említsem derék barátunkat Sphyrexhyst, aki ötleteivel és aktív tervezésével megcsinálta nekünk az oldal kinézetét. Későbbiekben még az ő neve fel fog merülni a Zene kategórián belül.

 

Üdvözöl mindenkit a Staff: SzMilan és kakaostekercs


Share |

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása