HTML

Reflektor Café

Reflektor Café - Rávilágítunk a hétköznapokra

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2011.03.02. 18:39 kakaostekercses

IRÁNY A SZIGET!!! ja még nem...

 Indul a nagy nyári várakozás: Vajon jönnek idén a Sziget fesztiválra nagy kedvenceink?       Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy kedvenceitek itt lesznek-e, de azt elárulhatom, hogy aki hosszú hajjal, napszemüvegben motorral járja az utcákat, biztosan ott lesz az első sorban. Aki a tovább gombra kattint megudhatja, hogy jön-e a JUDAS PRIEST és a MOTÖRHEAD!!! 

 

Itt lesznek! Minden idők leghíresebb élő rocklegendája, Lemmy és triója, a Motörhead ismét olyan bulit csapnak majd, hogy a fülünk a jövő évi Szigetig használhatatlan lesz. A "Mi vagyunk az a baszott jó zenekar és eljöttünk, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a  legjobbak. Na, adjon valaki egy sört!" stílussal '77 óta óriási sikert aratnak és azóta sem változtak. Azt mondják, aki ismer tőlük egy számot, ismeri mindet. Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma, de ha igaz, akkor az az egy szám megunhatatlan mestermű.

Ha már Motörhead-en felrobbant a fejünk, nem kell félni. Az világnak még nincs vége, hiszen a Judas Priest már ott várja majd lelkes híveit a színpad előtt. Az angol metál klasszikusok ezennel egy utolsó turnén búcsúznak el a színpadtól. Sokan valószínűleg könnyes szemmel fognak majd sírni még egy számért, de ne ugorjunk rögtön a szomorú részhez. A Grammy-díjjal is kitüntetett zenekar minden bizonnyal olyan előadást fog az arcunkba nyomni...hogy...hogy...hogy az csak NA!


 


 


Share |

Szólj hozzá!

Címkék: zene priest motörhead judas


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása