HTML

Reflektor Café

Reflektor Café - Rávilágítunk a hétköznapokra

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2011.03.03. 19:00 kakaostekercses

Facebook vírus: Lájkold te is Emma Watsont!

 2011: A Facebook hivatalosan is világuralomra tört. Aki nincs fent, nem ember. Mindenki lájkol, mindenki bökdös és mindenki a FarmVille rabja. Képek, infók, üzenetek, megosztások, hivatkozások...

 A közeg adott, már csak jönnie kell pár eszes kis kölyöknek akik szépen lassan elkezdik bomlasztani eme édeni állapotot. Nos, ők már megérkeztek. Őket nem ismerjük, de módszereiket annál inkább.

 

 Az összes támadás alattomosan érkezik. Kapsz egy üzenetet egy ismerősödtől, hogy:

a.) nézd meg ezt a sokkoló videót Miley Cyrus-ról
b.)nézd meg ezt a sokkoló videót Emma Watsonról
c.)nézz meg valami családi balhéról készült amatőr felvételt

Akinek van valamennyi agya, már itt befejezi a játékot, de ha valaki nem fog gyanút, ha egy 5 éve látott ismerőse vagy a nagymamája akar ilyen videókat megosztani vele, azzal nincs semmi baj. Az agyhalottakra igenis szükség van!

Nos, amennyiben továbbra is érdekel a 60 éves volt osztályfőnökünk által hirdetett sokkoló videó, semmiképpen ne lájkoljuk a bejegyzést, mert ezzel az összes ismerősünket torkosan megszopatjuk. A lájk, ebben az esetben a terjesztést hordozza magában.
Nézzük csak tovább az eseményeket. Előugrik egy üzenet, hogy engedélyezz valamit, amiről fogalmad nincs, hogy mi is: Ha ezt engedélyezzük, már nagyon rossz úton járunk.

 Mivel a vírus gyártói a végsőkig el kívántak menni, az engedélyezgetések rögös útjának végén még a telefonszámunkat is elküldhetjük nekik, hogy totálisan kibasszunk magunkkal. Kérlek mondjátok, hogy nem volt ember aki ezt megtette...
 A vírus az emberi butaságra épül és nagyon sokan vannak akik bedőlnek. Ezután a hosszú és fárasztó cikk után már csak egy kérdésem maradt:

Tényleg Emma Watson és Miley Cyrus a két legizgalmasabb csaj a világon?


Share |

Szólj hozzá!

Címkék: facebook hirek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása